IZABERITE
VAŠA PORUDŽBINA

Ala je lep ovaj svet

Ala je lep ovaj svet
-10 %
Ala je lep ovaj svet
Osnovni podaci
Izdavač Kreativni centar
Autor Jovan Jovanović Zmaj
Format 20,5 x 26 cm
Broj strana 140 + 4
Povez Mek

Zbirka pesama Jovana Jovanovića Zmaja Ala je lep ovaj svet" namenjena je najmlađoj čitalačkoj publici, ali i svima onima koji će uz najmlađe uživati u stihovima koje su i sami voleli kao deca. Preko sto najpoznatijih pesama predstavljeno je u vidu četiri tematske celine, kroz godišnja doba. Izvanredne ilustracije grupe autora, posebna pažnja posvećena izboru ćiriličkih fontova, kao i savremen pristup grafičkom oblikovanju teksta, dali su poznatim stihovima sasvim novo ruho. Kao poseban poklon na kraju zbirke očekuje vas i poznati Zmajev dramski tekst za lutkarsku predstavu Nesrećna Kafina". Predlošci za ove lutke nalaze se na posebnom dodatku na kraju knjige i uz malo veštine i dobre volje dobićete sopstveno malo lutkarsko pozorište

Autor ovog izdanja je Jovan Jovanović Zmaj, a ilustrator Maja Veselinović.

Napišite komentar

Molimo prijavite seiliregistrujte za komentar
Besplatna isporuka
Kupovinom ovog artikla stičete pravo na besplatnu dostavu pošto prelazi minimalnu potrebnu cenu za ostvarivanje ovog prava.
2070,00 RSD
2300,00 RSD
MP : 2070,00 RSD
Naš sajt koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.