IZABERITE
VAŠA PORUDŽBINA

KNJIGOTEKA RSS Feed

11 Nov 0 20
Književna nagrada POLITIKINOG ZABAVNIKA dodeljuje se najboljim knjigama za mlade objavljene u 2021. godini.Pravo da konkurišu za nagradu imaju svi čij..
20 Oct 0 17
U Opštini Banskog dvora Branku Stevanoviću je dodeljena nagrada "Princ Dečjeg carstva" za životno delo i doprinos dječijem stvaralaštvu...
04 Oct 0 23
PČELICA IZDAVAŠTVO DOO dobitnik je Nagrade za unapređenje dječijeg izdavaštva, koja je dodeljena na ovogodišnjem Međunarodnom podgoričkom sajmu knjiga..
21 Sep 0 24
Laureate dobili Peđa Trajković, Dušan Pavlić i Čedomila Marinković    Organizacija Prijatelji dece Srbije objavljuje pobednike konkursa Književne nagr..
13 Sep 0 26
  Nemoguće je ne primetiti sve veći broj porodica, posebno porodica sa malom decom, koje imaju kućne ljubimce. To je, naravno, pozitivan trend, jer ži..
10 Sep 0 17
Odlukom dečjeg žirija dve nagrade DOSITEJEVO PERO pripale su PČELICI. U kategoriji mlađeg uzrasta 1. mestom nagrađen je strip LJUBA HAJDUK VUKOSAVA, a..
08 Sep 0 19
    Posle uspešnih proznih knjiga, posebno romana sa zagonetkama, i nekoliko hibridnih formi sa autobiografskim elementima, malo ko je očekivao poezij..
30 Aug 0 21
Međunarodni festival pozorišta za decu u Subotici godinama unazad predstavlja mesto promocije stvaralaštva za decu, kako dramskog, tako i književnog i..
10 Aug 0 23
Kočićeva nagrada za 2021. godinu, prema jednoglasnoj odluci žirija, biće dodeljena Ljubivoju Ršumoviću„Čudesnom jezičkom magijom Ršumović uspijeva da ..
29 Jul 0 21
Izdavačka kuća PČELICA je dobitnik čak dve nagrade na Međunarodnom sajmu knjiga „Trg od knjigeˮ, koji je u Herceg Novom održan po 19. put. Edicija Zna..
27 Jul 0 20
Po motivima Ježeve kućice, poznate basne u stihu Branka Ćopića, snimljen je 2016. godine istoimeni animirani kratkometražni film. Naredne godine premi..
20 Jul 0 40
Institut za dečju književnost početkom jula ove godine objavio je prvi broj časopisa za decu „Jedrenjakˮ, čiji je urednik Zoran Penevski.Saradnici na ..
Prikaz 1 do 12 od 54 (5 strana)
Naš sajt koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.