IZABERITE
VAŠA PORUDŽBINA

Brojalica

Brojalica
10 -10 %
Brojalica
Osnovni podaci
Izdavač Vulkan izdavaštvo
Autor Momčilo Bajagić Bajaga
Ilustrator Nemanja Ristić
Format 23 x 23 cm
Broj strana 32
Povez Mek

Ova divna slikovnica nastala je na osnovu istoimene pesme koju je za Muzički tobogan napisao naš najpoznatiji rok muzičar Momčilo Bajagić Bajaga, a koju su mnogi od nas, i mali i veliki, već čuli i pevušili. Poznato je da deca najlakše uče kroz igru, a najbolje pamte kroz vizuelnu stimulaciju, pa je slikovnica Brojalica zapravo edukativna igra, gde će dete od najranijeg uzrasta, čitajući stih po stih, na zabavan i jednostavan način naučiti da broji do deset. Na svakoj stranici mališani će se susresti sa novim stihom koji će otkriti broj pojmova koje dete treba da pronađe i izbroji, ili koji je svojevrsna igra reči.
Zamišljena kao edukativna igra, slikovnica Brojalica autora našeeg najpoznatijeg rok muzičara Momčila Bajagića Bajage podstaći će mališane da kroz igru i zabavu uče da broje do deset, dok će tehnike pamćenja razvijati kroz vizuelnu stimulaciju.

Autor ovog izdanja je Momčilo Bajagić Bajaga, a ilustrator Nemanja Ristić.

Napišite komentar

Molimo prijavite seiliregistrujte za komentar
719,10 RSD
799,00 RSD
MP : 719,10 RSD
Naš sajt koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.