IZABERITE
VAŠA PORUDŽBINA

Svi artikli

izdavač: Pčelica izdavaštvo Model: Uglješa Šajtinac
Vranica Čarna je bila drugačija još kao jaje u gnezdu. Iz tog jajeta na male crne tufne izlegla se razroka ptičica, koju su naučili da se vrane hrane glistama. Malog kišnog glistana Nesveta naučili su da smrt ima krila.Čarna i Nesvet postali su najbolji prijatelji koji će nas naučiti bezuslovnom pri..
663,00 RSD 780,00 RSD
Bez poreza:663,00 RSD
izdavač: Pčelica izdavaštvo Model: Tone Seliškar
Roman Toneta Seliškara koji opisuje svakodnevnicu grupe dečaka na Galebovom ostrvu i uzbudljivu avanturu u koju upadaju kada odluče da ostvare svoje mladalačke snove. Glavni junak, siromašni lepuškasti dečak Ivo, živi u trošnoj kući, u malom ribarskom naselju na obali mora. Od roditelja mu ostaje je..
612,00 RSD 720,00 RSD
Bez poreza:612,00 RSD
izdavač: Kreativni centar Model: Vesna Aleksić
Bilo je to neobično leto… I ne samo leto, bila je neobična cela ta godina!Adamova sestra se taman obradovala što raspust počinje ranije, ali je onda saznala da neće biti sama kod kuće. Nažalost, na raspustu su bili i mama, i tata, i Adam. Ali i ceo grad, i ceo svet.Adamu sva ta zbrka nije mnogo smet..
595,00 RSD 700,00 RSD
Bez poreza:595,00 RSD
Dvanaesto more
-10 % Rasprodato
izdavač: Laguna Model: Igor Kolarov
Postoje snovi koji se skrivaju od nas i čekaju da sazrimo za njih.Svaka priča počinje mnogo pre svog početka.I kad jednom počne, više se ne završava.Zapamti to.Kia Sibin ima 12 godina i svi misle da je neobična. Skuplja porcelanske figurice divljih životinja. Ona i njena drugarica Simona zajedno obi..
359,10 RSD 399,00 RSD
Bez poreza:359,10 RSD
izdavač: Pčelica izdavaštvo Model: Nikoleta Novak
Ma koliko različite bile, sve nas muče slični problemi: škola, porodični odnosi, ljubav, džeparac, braća i sestre, nedostatak garderobe, višak bubuljica!Ako se do sad nisi usuđivala da o nekim problemima puberteta pričaš sa roditeljima i drugarima, ova knjiga će ti pomoći da se informišeš o promenam..
722,50 RSD 850,00 RSD
Bez poreza:722,50 RSD
Letnji kamp
-15 % Rasprodato
izdavač: Pčelica izdavaštvo Model: Erži Kertis
Kako se postaje glavna faca u društvu i šta je to što nas izdvaja od vršnjaka?Glavni junak ilustrovanog romana LETNJI KAMP je Robi, dečak koji želi da postane vođa u svom odeljenju.Međutim, u poslednje vreme mu ništa ne polazi za rukom. Jedina uteha mu je predstojeći letnji kamp za koji se sprema sa..
578,00 RSD 680,00 RSD
Bez poreza:578,00 RSD
izdavač: Odiseja Model: Jasminka Petrović
Krca nije savršen. Pre neki dan pojeo je maminu cipelu i uništio moj omiljeni časopis. Tata ga zove Napast jer, kaže, nikad nije video neposlušnijeg psa. Otkako je Krca deo naše porodice, tata više vremena provodi u ostavi nego u dnevnoj sobi. A baletska predstava „Krcko Oraščić” u kojoj i..
561,00 RSD 660,00 RSD
Bez poreza:561,00 RSD
Moj urnebesni priručnik o knjigama
-15 % Ima na stanju
izdavač: Pčelica izdavaštvo Model: Fransoaz Buše
Knjiga koja ti daje preko 50 sjajnih razloga da zavoliš knjige, iako imaš milion prečih stvari koje bi radio. Ova knjiga namenjena je deci i odraslima, a posebno onima koji ne vole da čitaju.Autor ovog izdanja je Fransoaz Buše...
663,00 RSD 780,00 RSD
Bez poreza:663,00 RSD
Model: Uroš Petrović
Stimpank roman u zagonetkama.Šta čekate? Još jedan sasvim običan dan?Sa ovom knjigom u rukama, takav vam se, jednostavno, neće dogoditi...Pred vama je novi roman u zagonetkama Uroša Petrovića, velikog majstora zagonetnih pustolovina i ostalih mozgolomnih zavrzlama! Uz to, ilustrovao ga je Aleksandar..
424,15 RSD 499,00 RSD
Bez poreza:424,15 RSD
izdavač: Kreativni centar Model: Per Ulov Enkvist
Jedne noći Mina je u snu srela krokodila. Taj krokodil je pobegao s jedne tatine majice i ona mu je lepo rekla da se tamo i vrati. Krokodil je bio nešto kiseo i nije baš bio raspoložen da je posluša, pa ju je ugrizao za guzu. Mina se uplašila i dala se u veliku dreku nadajući se da će joj mama i tat..
561,00 RSD 660,00 RSD
Bez poreza:561,00 RSD
izdavač: Publik Praktikum Model: Jasna Ignjatović
Velika mozgalica je pripremljena za mališane predškolskog uzrasta i sadrži najrazličitije sadržaje i zadatke koji će inspirisati decu da razvijaju svoje sposobnosti i veštine. Uglavnom su to zadaci zasnovani na docrtavanju, bojenju, spajanju po brojevima, ukrštenicama, pronalaženju senki predmeta, p..
442,00 RSD 520,00 RSD
Bez poreza:442,00 RSD
izdavač: Laguna Model: Ljubivoje Ršumović
Već su ispunjene gotovo sve želje učesnika ove velike avanture, izleta u Budućnost. Vreme potrošeno u Budućnosti nataložilo im se u sećanja, u duše i uspomene, u svaku poru svesti i nesvesti.Ono što su videli i čuli ohrabrilo ih je da još više i još jače vole svoj Talambas, i da jedva čekaju da se v..
899,10 RSD 999,00 RSD
Bez poreza:899,10 RSD
Prikaz 1 do 12 od 12 (1 strana)
Naš sajt koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.