IZABERITE
VAŠA PORUDŽBINA

Svi artikli

izdavač: Odiseja Model: Bjanka Picorno
,,Kućica na drvetu" je toliko zabavna priča da je čak i autorka, Bjanka Picorno, odlučila da se u knjizi pojavi kao jedan od likova!Ko još nije maštao o tome da ima neku tajnu, skrivenu kućicu, u kojoj važi samo jedno pravilo: Možeš da radiš sve što poželiš?!Aglaji i Bjanki se ta želja ispunila kad ..
561,00 RSD 660,00 RSD
Bez poreza:561,00 RSD
Mali pas velikog srca
Novo -15 %
izdavač: Kreativni centar Model: Sunčica Ćirković
Marko ide u četvrti razred osnovne škole i nema ni jednog jedinog prijatelja. Zato sedi sam u poslednjoj klupi i deca ga često zadirkuju i daju mu ružne nadimke.Kada je Marko upoznao malog žutog psa, mnogo toga se u njegovom životu promenilo. Vili je postao njegov kućni ljubimac i otkrio mu čitav je..
697,00 RSD 820,00 RSD
Bez poreza:697,00 RSD
izdavač: Kreativni centar Model: Simeon Marinković
Šta se to zlati na Zlatiboru, osim zlatnih borova? O čemu brine planina Tara? Kako je nastala Dolina jorgovana? Da li u Vlasinskom jezeru ostrva sama plove? U svakom kutku Srbije krije se tajna. Ove pesme pozivaju naše čitaoce da putuju i posmatraju. Lepotu Srbije otkriće na svakom putovanju, pa će ..
739,50 RSD 870,00 RSD
Bez poreza:739,50 RSD
Prikaz 1 do 3 od 3 (1 strana)
Naš sajt koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.