IZABERITE
VAŠA PORUDŽBINA

Svi artikli

Ja sam Akiko
20 -10 %
izdavač: Laguna Model: Stefan Tićmi
Roman o devojčici koja ne voli granice.Ljubav je kao klima u tatinim kolima kada dođe zima: upali on grejanje, ali se kola zagreju tek ispred škole; kad izađem, tek tada u njima bude toplo. Ljubav je kao klima u tatinim kolima – treba da ugreje, da, ali kada ti je to zaista potrebno. Ljubav je beskr..
359,10 RSD 399,00 RSD
Bez poreza:359,10 RSD
izdavač: Kreativni centar Model: Jasminka Petrović
Pred vama je neobična knjiga čija je glavna junakinja niko drugi do – stolica. Priče o njenih stotinu lica izatkala je od mašte, humora i mrvice stvarnosti spisateljica Jasminka Petrović, autorka brojnih knjiga za decu i mlade.Da li ste ikada pomislili da je jedan tako običan predmet, koji stoji u u..
1275,00 RSD 1500,00 RSD
Bez poreza:1275,00 RSD
izdavač: Kreativni centar Model: Verica Sekulić
Ova knjiga donosi malu kolekciju igara za porodicu i igara koje se odnose na porodicu. One su namenjene odraslima koji su zbog brige za decu, oko novca, posla, države zaboravili da misle na sebe, da osluškuju svoja osećanja i svoj unutrašnji glas.Autor ovog izdanja je Verica Sekulić, a ilustrator Ne..
527,00 RSD 620,00 RSD
Bez poreza:527,00 RSD
izdavač: Laguna Model: Ljubivoje Ršumović
Šuma ima borove,Nebo avione,A šta deca imaju?Fore i fazone!Saznajte šta znače uzrečice i nizrečice, otkrijte nove spravice neverovatnog pronalazača Raše i čitajte viceve svojim roditeljima da biste im vratili osmehe na lica.Ako vam ni urnebesne pesmice, pa ni otkačeni oglasi ne budu dovoljni da ih n..
989,10 RSD 1099,00 RSD
Bez poreza:989,10 RSD
Fazoni i fore 3
15 -10 %
izdavač: Laguna Model: Ljubivoje Ršumović
Samoća je dosadna!Dosada je greh!Družite se, radujte,Nek se čuje smeh!Saznajte u čemu je razlika između foliranja i fazoniranja, nastavite da se upoznajete sa čuvenim konjima, otkrijte šta je saobraćajna sreća i naučite odrasle da se raduju!Treća knjiga iz serijala voljenog Ršuma koja će vas uz zdra..
989,10 RSD 1099,00 RSD
Bez poreza:989,10 RSD
izdavač: Laguna Model: Larousse
Prva enciklopedija koja omogućava mališanima da već sa četiri godine otkriju neverovatni svet dinosaurusa.Jednostavni i sveobuhvatni tekstovi koji odgovaraju na pitanja mališanaSimbol koji označava temuPričica u slikamaKratak uvodVelika slika sa legendomDodatak „Da li znaš?“ ili „Zabavi se!“ ..
1619,10 RSD 1799,00 RSD
Bez poreza:1619,10 RSD
izdavač: Publik Praktikum Model: Kolin Kreton, Remi Leglis
Uz pomoć ove radne sveske dete će upoznati svoje okruženje i naučiti da se snalazi u vremenu i prostoru.Na početku, vaše dete će otkriti materijale i boje, a mnogobrojne aktivnosti omogućiće mu da nauči da se snalazi u vremenu i prostoru. Pritom, dete će otkriti živi svet i svoje okruženje zahv..
780,00 RSD
Bez poreza:780,00 RSD
izdavač: Pčelica izdavaštvo Model: Antoan de Sent-Egziperi
Čarobna priča o prijateljstvu i ljubavi, koja u sebi nosi snažnu poruku da je najbolje u životu ono što je ujedno i najjednostavnije i da pravo bogatstvo leži u davanju drugima. Čuveni francuski pilot i poznati pisac, Egziperi, leteći avionom okončao je svoj život, ali nam je ostavio svevremenu magi..
637,50 RSD 750,00 RSD
Bez poreza:637,50 RSD
izdavač: Pčelica izdavaštvo Model: Lidija Nikolić, Ana Novaković
Na Rogu Afrike je knjiga putopisne proze, sastavljena od pisama koje je Ana Novaković slala svojoj majci tokom stručne prakse u okviru UNESCO projekta Osnivanja rezervata na jezeru Tana i stavljanja na listu Svetske baštine. Pored pisama i mejlova, ova knjiga sadrži blog tekstove Ane Novaković i nje..
450,00 RSD 750,00 RSD
Bez poreza:450,00 RSD
izdavač: Laguna Model: Zoran Penevski
Upoznajte Petograd: mesto sačinjeno od pet gradića, čiji su simboli riba, vuk, medved, svinja i sova.Upoznajte stanovnike Petograda (i izmišljena bića): oni se takmiče, druže i skrivaju tajne.Upoznajte petnaestogodišnjeg Tarvina: promućuran je, vižljast, ali da li će to biti dovoljno da spase obolel..
449,10 RSD 499,00 RSD
Bez poreza:449,10 RSD
izdavač: Laguna Model: Zoran Penevski
Tarvin čvrstim koracima krči stazu sveta koji mu se sve jasnije ukazuje. Dok otkriva nepostojeće znanje, shvata da je spreman za poslednji zadatak.Kapi vode pretvaraju se u slova. Moć je u okeanu. Okean obuhvata sve znanje sveta.Tanano, tajanstveno, tamno.Nagrada „Rade Obrenović“ Zmajevih dečjih iga..
449,10 RSD 499,00 RSD
Bez poreza:449,10 RSD
izdavač: Publik Praktikum Model: Viničo Salvini
Radna sveska pred vama sadrži mnoštvo aktivnosti koje će podstaći dete da logički razmišlja i razvije fine grafomotoričke veštine. Dete će učiti slova, brojeve, uočavaće sličnosti i razlike, učiće orijentaciju u prostoru, rešavati logičke vežbe i još mnogo toga.Autor ovog izdanja je Viničio Salvini...
740,00 RSD
Bez poreza:740,00 RSD
Prikaz 1 do 12 od 20 (2 strana)
Naš sajt koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.