IZABERITE
VAŠA PORUDŽBINA

Radni materijali

izdavač: Publik Praktikum Model: Mari Elen Plas
Pedagogija Marije Montesori počiva na ideji da dete razvija inteligenciju pomoću čula i da prolazi kroz „osetljive periode” tokom kojih mobiliše svoju celokupnu energiju da bi steklo neko određeno znanje.Osetljivi period za učenje pisanja i čitanja započinje nešto malo pre navršene treće godine i tr..
1152,00 RSD 1280,00 RSD
Bez poreza:1152,00 RSD
izdavač: Pčelica izdavaštvo Model: Goran Marković
Bojalica je radna sveska namenjena mališanima koji ulaze u svet boja, njihovog uočavanja, razlikovanja i imenovanja. Zanimljivi zadaci omogućavaju deci da upoznaju boje i da u svojoj svesti svaku boju povežu sa pojmom za koji je ona karakteristična. Osim toga, ova radna sveska će im pomoći da, kroz ..
450,00 RSD
Bez poreza:450,00 RSD
Brojalica
Novo 16
izdavač: Pčelica izdavaštvo Model: Maja Koraksić
Želite da vaši najmlađi lako savladaju brojeve, sabiranje, oduzimanje, onda je ovo prava radna sveska za njih. Brojalica sa odličnim ilustracijama i još boljim radnim zadacima garantuje da mališani postanu pravi matematičari uz dosta zabave! Ova radna sveska je deo edicije Školica za mališane.Autor ..
450,00 RSD
Bez poreza:450,00 RSD
izdavač: Kreativni centar Model: Simeon Marinković, Milena Krsmanović
Radna sveska za razvoj likovne kulture na predškolskom uzrastu obuhvata razne tehnike likovnog izražavanja: crtanje i bojenje različitim materijalima, otiskivanje boja, kolažne eksperimente, dovršavanje započetih slika i mnoge druge zadatke.Autori ovog izdanja su Simeon Marinković i Milena Krsmanovi..
432,00 RSD 480,00 RSD
Bez poreza:432,00 RSD
izdavač: Enco Book Model: Maja Enis
Vežbanka IGRAM SE I UČIM  namenjena je deci od 5-6 godina i svi zadaci prilagođeni su tom uzrastu.Crteži su jasni i jednostavni da bi deca lakše uočavala detalje i pronalazila rešenja.Autor ovog izdanja je Maja Enis, a ilustrator Zoran Peškan...
257,40 RSD 286,00 RSD
Bez poreza:257,40 RSD
izdavač: Enco Book Model: Maja Enis
Vežbanka IGRAM SE I UČIM  namenjena je deci od 6-7 godina i svi zadaci prilagođeni su tom uzrastu.Crteži su jasni i jednostavni da bi deca lakše uočavala detalje i pronalazila rešenja.Autor ovog izdanja je Maja Enis, a ilustrator Zoran Peškan...
351,00 RSD 390,00 RSD
Bez poreza:351,00 RSD
Ja u vrtiću
-10 % Rasprodato
izdavač: Kreativni centar Model: Slavica Marković, Simeon Marinković
Radni listovi namenjeni su deci od četiri do pet godina, a njihova sadržina odnosi se na prirodnu i društvenu okolinu, ono što je deci blisko i poznato: na predmete i pojave, porodicu i one koji dete okružuju u vrtiću, na biljni i životinjski svet. Teme su usmerene ka osnovnim sferama dečjeg razvoja..
585,00 RSD 650,00 RSD
Bez poreza:585,00 RSD
Model: Simeon Marinković
Ova obimna radna slikovnica sadrži oko 40 tema obrađenih kroz zanimljive vežbe i zadatke. Neke od tema su: Moje igračke, Moja kuća, Drugarstvo, Jesen, Domaće životinje... U okviru svake teme obrađeni su sadržaji iz različitih oblasti – matematika, priroda i društvo, priprema za pisanje, učenje slova..
630,00 RSD 700,00 RSD
Bez poreza:630,00 RSD
izdavač: Publik Praktikum Model: Milica Rakić
„Knjiga za svakog predškolca” je sveobuhvatna radna sveska namenjena deci predškolskog uzrasta. Radna sveska urađena je u skladu sa „Pravilnikom o opštim osnovama predškolskog programa” i u njoj su objedinjeni raznovrsni sadržaji neophodni za savladavanje veština i znanja prilikom pripreme deteta za..
980,00 RSD
Bez poreza:980,00 RSD
Kofa bez dna
-10 % Rasprodato
izdavač: Kreativni centar Model: Sanja Matijašević
Hajde da se igramo i da učimo zajedno! Šta želiš da budeš? Radoznali naučnik, veliki matematičar ili istraživač? Na stranicama ove knjige očekuju te predlozi za igre i zabavni zadaci pomoću kojih ćeš otkriti razne zanimljivosti iz čudesnog sveta koji te okružuje. Autor ovog izdanja je Sanja Mat..
543,60 RSD 604,00 RSD
Bez poreza:543,60 RSD
izdavač: Publik Praktikum Model:
Uz pomoć ovih radnih listova i svog vaspitača, kome su namenjena kreativna uputstva za rad sa decom, deca u pripremnoj predškolskoj grupi upoznaće prirodu i društvenu sredinu. Sistematizovaće svoje znanje o porodici i odnosima unutar nje, razumeće važnost svojih emocija i obaveza prema porodici. Kro..
480,00 RSD
Bez poreza:480,00 RSD
izdavač: Publik Praktikum Model: Marija Đurđević
„Krckova matematika” predstavlja svet brojeva po meri deteta, jer na jednostavan način upoznaje decu predškolskog uzrasta sa brojevima, oblicima, odnosima u prostoru, geometrijskim telima... Deci će biti zabavno da broje i boje, crtaju i povezuju, uočavaju razlike i sličnosti. Uz pomoć jasnih ilustr..
480,00 RSD
Bez poreza:480,00 RSD
Prikaz 1 do 12 od 51 (5 strana)
Naš sajt koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.