IZABERITE
VAŠA PORUDŽBINA

Stripovi

izdavač: Čarobna knjiga Model: Rene Gošini
Pred vama su avanture Asteriksa i Obeliksa, glavnih junaka jednog od najpopularnijih i najvoljenijih serijala u istoriji devete umetnosti. Generacije čitalaca odrastale su uz hrabre Gale, a neponovljivi humor i zabavni zapleti čine ovo delo primamljivim i za nove čitaoce.Serijal Asteriks p..
1699,15 RSD 1999,00 RSD
Bez poreza:1699,15 RSD
Garfild – Ja, Džon, Odi i ja
-15 % Rasprodato
izdavač: Čarobna knjiga Model: Džim Dejvis
Teško da, među decom i odraslim ljubiteljima stripa, ima nekoga ko nije čuo za Garfilda, lenjog, egoističnog mačka koji uživa u besposličarenju, komplikovanju života svome gazdi Džonu i maltretiranju kućnog ljubimca, psa Odija.Garfild je junak stripa, akter crtanih filmova i televizijske serije, a p..
1529,15 RSD 1799,00 RSD
Bez poreza:1529,15 RSD
izdavač: Čarobna knjiga Model: Pjer Kilifor Pejo
LAŽNI ŠTRUMPFZli čarobnjak Gargamel baš ne voli štrumpfove. Otkako je neuspešno oteo jednog od njih, smišlja kako da im se osveti – i konačno je domislio: postaće jedan od njih. Imitacija nije savršena i Gargamela će nešto ipak odati, a onda će mu se upravo magija kojom je hteo da prevari male plavc..
509,15 RSD 599,00 RSD
Bez poreza:509,15 RSD
LEGO® DC Comics - Stiže mračni vitez
-15 % Rasprodato
izdavač: Publik Praktikum Model: LEGO® knjige
Bet-signal se pojavio, Dvolični™ i njegova banda opljačkali su banku, a Džoker™ vodi tim superzlikovaca u pohod za preotimanje Gotam Sitija! Da li Betmen™ može to da reši? Naravno da može - on je Betmen! Dolazi Liga pravde, a i Robin™ želi da pomogne, ali nije završio domaći. Saznaj sve o tim događa..
594,15 RSD 699,00 RSD
Bez poreza:594,15 RSD
LEGO® DC Comics - Svemirska liga!
-15 % Rasprodato
izdavač: Publik Praktikum Model: LEGO® knjige
Grupa zatvorenika je pobegla iz sanatorijuma Arkam. Džoker™ je okupirao zabavni park, a Brejnijak™ previše razmišlja. Samo Liga pravde može da kontroliše haos. Supermen™ leti u akciju, Fleš™ mu trči upomoć, Betmen™ je zauzet unapređivanjem vozila, a Superdevojka™ slavi rođendan! Sve je to u jednoj f..
594,15 RSD 699,00 RSD
Bez poreza:594,15 RSD
izdavač: Čarobna knjiga Model: Alen Žost , Tjeri Kilifor
U selo štrumpfova polako stiže jesen i sve se menja, priroda vene, a sa njom i cvet u Lickovoj kapi. Odlučan u nameri da nekako reši taj problem, on upada u laboratoriju Velikog Štrumpfa i tamo pronalazi nešto što će zaista doneti veliku promenu – i to u njegovom ponašanju! Ostalim štrumpfovima se t..
254,15 RSD 299,00 RSD
Bez poreza:254,15 RSD
izdavač: Pčelica izdavaštvo Model: Slobodan Stanišić
U stripu Marko Kraljević i vila, nastalom po motivima epske narodne pesme Marko Kraljević i vila, sačuvan je osnovni koncept sukoba Marka sa vilom, radi zaštite svog pobratima od vilinog gneva.Ljubitelji stripa svih generacija uživaće u autorovom maštovitom oblikovanju osnovnog motiva i majstor..
918,00 RSD 1080,00 RSD
Bez poreza:918,00 RSD
izdavač: Pčelica izdavaštvo Model: Slobodan Stanišić
Miloš Obilić, srpski polulegendarni junak o čijem poreklu postoje brojna nagađanja i nepouzdani izvori, uzdigao se svojom epskom biografijom u red najvećih junaka. Njega krase izuzetna snaga, odvažnost, hrabrost i odanost vladaru. Strip Miloš Obilić zasniva se narodnoj tradiciji, a motivi ..
918,00 RSD 1080,00 RSD
Bez poreza:918,00 RSD
izdavač: Čarobna knjiga Model: Alen Žost
Na selo štrumpfova pao je prvi sneg i to je razlog za veliko veselje – i veliku partiju grudvanja! Svi u tome uživaju, osim jadnog Zimogrožljivka, koji bi voleo da učestvuje u zimskim čarolijama, ali mu je naprosto suviše hladno... Ostali štrumpfovi će pokušati da mu nekako pomognu, a među njima će ..
254,15 RSD 299,00 RSD
Bez poreza:254,15 RSD
izdavač: Čarobna knjiga Model: Alen Žost
Na ovogodišnjem prolećnom maskenbalu u selu štrumpfova tema će biti „Prinčevi i princeza“, jer ona je samo jedna, Štrumpfeta, i svi iz sela će dati sve od sebe da joj učine i pomognu joj da se pripremi za taj veseli događaj. Samo, hoće li joj u tome zaista pomoći ili će, s najboljim namerama, uspet..
254,15 RSD 299,00 RSD
Bez poreza:254,15 RSD
izdavač: Čarobna knjiga Model: Peyo
Druga sveska Štrumpfova, kao i prethodna, donosi dve epizode od po dvadeset stranica u koloru, tako da se štrumpfovska saga logično nastavlja, dok ćemo se u predgovoru pobliže upoznati sa njihovim tvorcem, Pejoom.  U prvoj epizodi, „Štrumpfokradica“, nailazimo na zlog čarobnjaka Gargamela i nje..
339,15 RSD 399,00 RSD
Bez poreza:339,15 RSD
izdavač: Čarobna knjiga Model: Pjer Kilifor Pejo
„Štrumpfeta“ je epizoda koja čini četvrtu svesku avantura omiljenih nam šumskih patuljaka, i u njoj se seoce štrumpfova susreće s nečim što će njegove žitelje okrenuti jedne protiv drugih i naterati ih da se ponašaju detinjasto, nezrelo, zbunjeno, impulsivno i, pa, zaljubljeno… Prvi put se susreću s..
339,15 RSD 399,00 RSD
Bez poreza:339,15 RSD
Prikaz 1 do 12 od 12 (1 strana)
Naš sajt koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.