IZABERITE
VAŠA PORUDŽBINA

Priručnici i vodiči

Budite dobar roditelj svom detetu i sebi
-15 % Rasprodato
izdavač: Kreativni centar Model: Verica Sekulić
Ova knjiga donosi malu kolekciju igara za porodicu i igara koje se odnose na porodicu. One su namenjene odraslima koji su zbog brige za decu, oko novca, posla, države zaboravili da misle na sebe, da osluškuju svoja osećanja i svoj unutrašnji glas.Autor ovog izdanja je Verica Sekulić, a ilustrator Ne..
476,00 RSD 560,00 RSD
Bez poreza:476,00 RSD
Kako da povećate inteligenciju svoje bebe
-10 % Rasprodato
izdavač: Laguna Model: Glen Doman i Dženet Doman
Američki bestseler o roditeljstvu prodat u više od milion primeraka.Učenje počinje od rođenja, a ne od šeste godine, kada počinje formalno obrazovanje!Glen Doman je preko pedeset godina istraživao zbog čega deca od rođenja do napunjenih šest godina uče bolje i brže od dece u starijim uzrastima. Rezu..
809,10 RSD 899,00 RSD
Bez poreza:809,10 RSD
Klopke za roditelje
-15 % Rasprodato
izdavač: Kreativni centar Model: Nevena Lončarević
"Ne navikavaj ga na ruke", "Pusti ga da plače", "Batina je iz raja izašla", "Ja sam svom detetu najbolji prijatelj", "Ne želim da frustriram svoje dete", "Sada je u nekoj fazi", "Ja ti želim najbolje...", "I to mi je hvala!" Ovo su samo neki od stavova u vaspitanju koje primenjujemo iz najboljih nam..
595,00 RSD 700,00 RSD
Bez poreza:595,00 RSD
izdavač: Propolis Books Model: Pola Polk Lilard
Obrazovanje male dece na predškolskom Montesori nivou poznato je mnogim roditeljima. Ali šta se dešava posle? Pola Lilard, direktorka Montesori škole za decu od osamnaest meseci do petnaest godina, na jasan i ubedljiv način nam predstavlja Montesori program za školski i kasniji uzrast.Teorija Marije..
589,05 RSD 693,00 RSD
Bez poreza:589,05 RSD
izdavač: Propolis Books Model: Pola Polk Lilard
Montesori u učionici Pole Pouk Lilard donosi dnevničke zabeleške Montesori učiteljice, pitak i koristan prikaz o obrazovanju dece uzrasta 5-6 godina. Knjiga je namenjena učiteljima i nastavnicima, a trebalo bi da bude pomoćno sredstvo predavačima budućih nastavnika. Bogata je primerima dobrih ideja ..
673,20 RSD 792,00 RSD
Bez poreza:673,20 RSD
izdavač: Publik Praktikum Model: Dženet Lensberi
Dženet Lensberi je jedinstveni stručnjak za roditeljstvo. S obzirom na to da je učiteljica RIE metode i učenica specijaliste za decu Magde Gerber, njeni saveti nisu zasnovani isključivo na zvaničnim studijama i tuđim istraživanjima, već i na sopstvenom, neposrednom iskustvu u radu sa stotinama rodit..
697,00 RSD 820,00 RSD
Bez poreza:697,00 RSD
Otkriće deteta
-15 % Rasprodato
izdavač: Propolis Books Model: Marija Montesori
Marija Montesori je deci i vaspitno-obrazovnom radu pristupala na dotad neviđen i inovativan način. Kreirala je materijale kao pomoć u obrazovanju, a Otkriće deteta donosi opise materijala i njenih metoda. Insistirala je na dečjem samootkrivanju i učenju na iskustvu. Smatrala je da je uloga učitelja..
589,05 RSD 693,00 RSD
Bez poreza:589,05 RSD
izdavač: Publik Praktikum Model: Džon Medina
Šta je ono najvažnije što možete uraditi za vreme trudnoće? Kako gledanje televizije utiče na dečji mozak? Koji je najbolji način da izađete na kraj s napadima besa svog mališana? Naučnici znaju sve to i još štošta.U svojoj seriji knjiga pod nazivom „Pravila mozga” – koje se nalaze na listi najproda..
1054,00 RSD 1240,00 RSD
Bez poreza:1054,00 RSD
izdavač: Vulkan izdavaštvo Model: Rejčel Moris
Život samohranog roditelja ume da bude težak. Samohrani roditelj mora da igra sve uloge u životu svoje dece – domaćice, hranitelja, negovateljice, vaspitača, učitelja i mnoge druge. Pri tom je najteže što najčešće mora da igra ulogu i oca i majke. Kako sve to postići i izdržati toliki napor? Kako da..
612,00 RSD 720,00 RSD
Bez poreza:612,00 RSD
izdavač: Publik Praktikum Model: Vilijam i Marta Sirs
Američki stručnjaci za negu dece napisali su detaljan priručnik koji će vam pomoći da trudnoću održavate zdravo - i da rodite zdravu bebu.Priručnik za zdravu trudnoću je vodič za majke i očeve koji čekaju bebu i koji će im služiti u svim fazama trudnoće - od planiranja začeća pa sve do porođaja..
1402,50 RSD 1650,00 RSD
Bez poreza:1402,50 RSD
izdavač: Publik Praktikum Model: Vilijam i Marta Sirs
Vrhunski američki stručnjaci za negu beba i dece, pedijatar Vilijam Sirs i medicinska sestra Marta Sirs, objašnjavaju blagodeti ranog povezivanja sa vašombebom (i za vas i za vaše dete). Da li biste, možda, i vi i vaša beba bolje spavali kad biste delili krevet? Kada je beba prestara da je doji..
986,00 RSD 1160,00 RSD
Bez poreza:986,00 RSD
Rastimo uz decu
-15 % Rasprodato
izdavač: Publik Praktikum Model: Anita Erić i Tatjana Pavlović
Pred vama je priručnik koji se može koristiti kao literatura u vaspitnoj praksi, bogat raznovrsnim primerima koji su dati kao rezultat rada u vaspitnim grupama, vrtiću i predškolskoj ustanovi uopšte. Priručnik obuhvata najvažnije procese koje jedan praktičar treba da zna i da u skladu sa znanjem pri..
841,50 RSD 990,00 RSD
Bez poreza:841,50 RSD
Prikaz 1 do 12 od 18 (2 strana)
Naš sajt koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.