IZABERITE
VAŠA PORUDŽBINA

Sto sati mraka

Sto sati mraka
-10 %
Sto sati mraka
Osnovni podaci
Izdavač Odiseja
Autor Ana Volc
Ilustrator Sandra Bakić Topalović
Format 14 x 20 cm
Broj strana 216
Povez Mek

Emilija de Vit uvek je bila uzorno dete, ali kada je njen otac napravio skandal zbog kojeg je internet eksplodirao, a uvrede počele da pljušte sa svih strana, spakovala je kofere i bez ičijeg znanja odletela u Njujork, svoj omiljeni grad. Ipak, proglašenje njene Deklaracije nezavisnosti neće ići glatko, iako je putovanje isplanirala do najsitnijeg detalja.

Nije, međutim, računala na to da će završiti na pragu stranca kao beskućnik. Nije planirala da se sprijatelji sa Setom, Ebi i Džimom. Nije mogla ni da nasluti da će uragan Sendi krenuti obalom i da će se ustremiti pravo na grad. Želela je samo da pobegne od svojih roditelja, da se oslobodi problema i starog života. U društvu dva tinejdžera i neustrašive devetogodišnje devojčice, Emilija će morati da se suoči sa još jednim uraganom, ali će shvatiti da oni ponekad mogu dovesti život u red a sto sati mraka doneti prosvetljenje.

Autor ovog iuzdanja je Ana Volc, a ilustrator Sandra Bakić Topalović.

Napišite komentar

Molimo prijavite seiliregistrujte za komentar
594,00 RSD
660,00 RSD
MP : 594,00 RSD
Naš sajt koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.