IZABERITE
VAŠA PORUDŽBINA

Timi Promašaj - Bilo je grešaka

Timi Promašaj - Bilo je grešaka
Novo -10 %
Timi Promašaj - Bilo je grešaka
Osnovni podaci
Izdavač Publik Praktikum
Autor Stefan Pastis
Format 14 x 20 cm
Broj strana 294
Povez Mek

Moje ime je Promašaj. Timi Promašaj.

Ja sam osnivač, predsednik i direktor najbolje detektivske agencije u gradu, možda i u celoj državi. Knjiga koju držite u ruci istorijski je zapis mog detektivskog života. Svaka činjenica u njoj pažljivo je proverena pre objavljivanja. Sve crteže u njoj ja sam nacrtao. Pokušao sam da ilustracije prepustim mom partneru, ali nisu bile baš najbolje.

Uzmite jedanaestogodišnjeg dečaka po imenu Timi Promašaj - nesvesnog, punog samopouzdanja, direktora najbolje detektivske agencije u gradu, možda i u celoj državi. Dodajte njegovog izuzetno lenjog poslovnog partnera, veoma velikog polarnog medveda po imenu Potpun. Ubacite tu i promašajomobil - segvej Timijeve mame - i ono što dobijate jeste "Potpun i Promašaj d.o.o.", globalna kompanija koja će Timija učiniti toliko bogatim da njegova mama neće morati da se nervira zbog računa. Naravno, Timijev plan ne uključuje ženu visoku metar i dvadeset čije ime ne sme biti izgovoreno. A ne uključuje ni Rola Tukusa, koji je opsednut svojim odlaskom na Stanfurd, pa nije u stanju da izvede ni najprostiju špijunsku misiju.

Napišite komentar

Molimo prijavite seiliregistrujte za komentar
702,00 RSD
780,00 RSD
MP : 702,00 RSD
Naš sajt koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Ukoliko nastavite da pregledate i koristite našu Internet prodavnicu, slažete sa Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.